Minősítés

 


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség: www.nfu.hu  |  Közreműködő szervezet: www.magzrt.hu


Projekt neve:

Gazdaságfejlesztési Operatív Program - GOP-2009-2.2.1. - Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása –

Projekt címe:

Total Elektronik Kft. informatikai rendszerének fejlesztése szoftver és hardver beszerzés által– GOP-2.2.1-09/1-2010-0583

Projekt leírása:

Cégünk fejleszteni kívánja a mindennapi működéshez szükséges számítógépes hátterét. Elképzeléseink szerint a kiírás 9 modulja közül a Gyártási terület, Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, Kontrolling és döntéstámogatás, Beszerzési és logisztikai terület, Távmunka és csoportmunka modul, valamint a Pénzügyi, számviteli terület modul és az ehhez kapcsoló rendszerek beszerzését akarjuk megvalósítani. A projekt keretében cégünk egy új szerver számítógép, új számítógépes munkaállomások, új nyomtató rendszer beszerzését, valamint ezek közös hálózatba kötését kívánja megvalósítani.

A fentiek közül a legszükségesebb a Gyártási terület modul bevezetése, amelynek a gyártási folyamat lépéseinek dokumentálása az egyik fő feladata. A szoftver segíti az alacsony alapanyag, termék, áru raktárkészlet szinttartását, az átfutási idők csökkenését. Alacsonyabb munkaerő ráfordítással csökkenti a szükséges emberi erőforrások mennyiségét.

Beszerzési és logisztikai modul az igények felmérését, a források földerítése után a beszerzési folyamat végigkövetését végzi, amely a megrendeléstől az árú beérkezéséig tart. A vevői igények termelési tervekké alakulnak át a rendszerben. ezeknek a terveknek az ütemezése, és a termeléshez kapcsolódó szükségletek tervezése lesz a modul feladata.

A Pénzügyi és számviteli modul keretében nagy szükség van egy megbízható, korszerű szoftver beszerzésére. Nagy segítséget nyújtana bizonyos munkafolyamatok automatizálásában, eszközök, beszállítók, számlák, analitikák, beszámolók nyilvántartásában, valamint a bankszámla- és a pénztár kezelésében. Ezzel hosszútávon sok időt, energiát és pénzt takarítunk meg.

A magas alkalmazotti létszám miatt nagy segítséget nyújtana a Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés modul, amely a dolgozók fizetéssel, szabadsággal és egyéb adataival kapcsolatos információkat tartalmazná, amellyel a HR osztály vagy a humánpolitikai feladatokat ellátó munkatárs munkáját segítené (pl. munkaköri nyilvántartások, dolgozói alapadatok nyilvántartása, béren kívüli juttatások kezelése, munkaszerződések kezelése), csökkentve a szükséges munkaerő ráfordítást. Ezen kívül lehetővé teszi bizonyos munkafolyamatok automatizálását, támogatja azok végrehajtását, valamint növeli a cég működési hatékonyságát.

A Kontrolling és döntéstámogatás modul a költségkeretek mellett a kitűzött célok ellenőrzését, nyilvántartását segítené. A főkönyvi rendszer adatain alapulva olyan pénzügyi jellegű mérőszámokat generál, melyek az egyes szervezeti egységek, vagy éppen termékek jövedelmezőségét mutatják.

A Távmunka és csoportmunka támogatás modul létesítésével biztonságos távoli kapcsolatot tudnak létesíteni a cég szerverével, így az adatok biztonságos körülmények között állnak majd rendelkezésre, valamint biztonságos levelezési elérés is lehetséges lesz. Ez egy valós idejű üzenetküldési lehetőség, amelyhez tartozik még egy belső levelezőrendszer a dolgozók számára, egyedi elérési lehetőségekkel.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

Total Elektronik Kft. 9025 Győr, Kossuth Lajos utca 152. – Képviselő: Bőhm Csaba ügyvezető, tel.: 06-96-527-897, e-mail: bohm.csaba@totalelektronik.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

MAG- Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1139. Budapest, Váci út 83., Center Point 2. irodaház fszt. - 06 40 200-617 info@magzrt.hu

Kapcsolószekrények

Épület villamosság

Napkollektorok

 

Total Elektronik Villamosipari Szolgáltató Kft. | 9025 Győr, Kossuth Lajos út 152. | Vevőszolgálat: +36 96 527 896